Odontopediatria, assegura-li una bona salut dental al teu fill

Odontopediatria niños dentista tona

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia encarregada de tractar als nens.

El tractament odontològic que s’efectua en un nen no és el mateix que es realitza en un adult. L’odontopediatra tracta al pacient infantil coneixent les últimes tècniques tant per realitzar un tractament com per efectuar un bon control de la conducta del pacient amb ansietat o problemes d’aquesta en la consulta.

Ratoncito perez ident tona

És recomanable un control bucodental per part del odontopediatra a partir dels 3 anys d’edat.

Quan el nen presenta totes les dents a la boca. Serà el moment idoni per canviar hàbits dietètics i d’higiene oral, aquestes instruccions han d’anar adreçades als infants i principalment als pares, responsables de mantenir una higiene i dieta adequades en el nen.

Controlarem també, hàbits patològics (xumet, succió de dit, etc.) Que puguin establir problemes de creixement i de forma en la boca del nen (mal oclusió, paladar ogival, respiració oral, etc.).

El professional, mitjançant diferents tècniques aconseguirà tenir al nen calmat, relaxat i gràcies als diferents jocs i eines d’aprenentatge s’aconseguirà tenir l’infant entretingut i al mateix temps podrà aprendre com s’ha de rentar correctament les dents així com les diverses mesures de prevenció. S’adaptaran aquestes tècniques en funció de l’edat de l’infant.

NO OBLIDEU VISITAR LA PORTA DEL RATOLÍ DE LES DENTS !!

Demana hora al odontopediatra a través del formulari de contacte.

iDenT – Institut Dental Tona
Plaça Major, 5 – Tona
93.812.43.51
www.ident.cat