Tens pànic al dentista?

panic al dentista

 A iDenT – Institut Dental Tona disposem de 2 serveis per tractar a pacients amb pànic i atacs d’ansietat o angoixa:

La sedació dental conscient consisteix adormir el pacient per ajudar-lo a relaxar-se i a bloquejar el dolor. Amb aquesta tècnica situem al pacient en un estat de relaxació profunda similar al somni, facilitant d’aquesta manera el treball de l’odontòleg i el benestar del pacient.

A qui va dirigida?

A tots els pacients amb pànic al dentistes, que vulguin realitzar els seus tractaments de forma ràpida i còmode, sense angoixes ni malestar.

Útil per a tractaments d’Implantologia, cirugia, periodòncia, etc…

sedacion consciente
Com s’administra?

El pacient s’estira i l’anestesista administra el sedant.

Quan el sedant fa efecte, el pacient s’endinsa en un estat profund de relaxació que es manté durat tot el tractament, i que li proporcionarà una sensació de benestar.

Un cop finalitza el tractament, el pacient es desperta amb la sensació de que només ha estat 10 minuts estirat. Passat uns minuts, el pacient podrà abandonar la clínica i fer vida de forma normal.

Quan el problema no es tant sever com en els casos de pànic o ansietat elevada es pot optar per l’acompanyament d’un psicòleg en la mateixa consulta.

Es realitza una sessió prèvia de relaxació amb el psicòleg, i un acompanyament durant el tractament, d’aquesta manera aconseguim un estat de relaxació sense necessitat de sedació.

L’encarregat d’aquest servei es mhbpsicologia.com

Amb aquests 2 serveis, cobrim totes les necessitats dels pacients que pateixen pànic o ansietat.

Demana hora a través del nostre formulari de contacte

iDenT – Institut Dental Tona
Plaça Major, 5 – Tona
93.812.43.51
www.ident.cat